search icon

Звездите

Андреа държи винаги да провокира

Андреа тази година получи приз за "Оригинално присъствие на концертната сцена"

Попфолк певицата разказа, че на наградите на телевизия "Планета" планирала да изпълни последната си песен с Азис, само че той бил ангажиран и трябвало да измисли друг вариант.

Андреа тази година получи приз за "Оригинално присъствие на концертната сцена".

В тази връзка тя призна, че се стреми винаги да провокира интереса на публиката и вероятно именно по тази причина не рядко показва малко повече гола плът, отколкото е необходимо. Не обичала да повтаря изявите си и държи винаги да измисля нещо ново и интересно.

"Няма как, трябва да има изненада! И ако това е да покажа песен, нека да е", каза певицата пред signal.bg.

Според нея е важно да се прави разлика между шоу спектакъл на голямата сцена и комуникацията с публиката. Контактът с феновете бил необходим повече за участията по заведенията, макар че не е за пренебрегване и по концертите.

"Когато се говори за шоу спектакъл, това е един вид сценография - това са идеи, това са изпълнения на тези идеи, защото е трудно да намериш екип от хора, които да те разберат, че по принцип музиката, костюмите, хореографията, дори самото ти настроение и усещане на сцената трябва да са съчетани в едно. Хубаво е ако можеш да впечатлиш хората, да ги изненадаш по някакъв начин. Те затова са дошли, за да видят нашите песни, представени по друг начин", коментира половинката на Кобрата, цитира blife.bg.

Свързани новини