Попфолк звездата Андреа отказа на световноизвестния изпълнител Шаги да запишат трето парче – пише в. „България днес”, като се позовава на близки до популярната певица.

„Няма драма. Да, имах предложение, но в момента предпочитам да правя повече самостоятелни парчета. Колкото до Кубрат, попитайте него дали се дразни, или не, когато работя с Шаги, аз да не съм му секретарка” – сопнала се Андреа пред репортер на таблоида, пише kliuki.bg.

Запознати с любовната история между боксьора и Андреа твърдят, че именно ревността на Кобрата станала причина певицата да се кротне с дуетите за известно време.

Миналото лято ямаецът Шаги и Андреа направиха дългоочакваното видео към дуетната им песен „Шампанско”. Заради снимките в България Шаги кацна в София, като прелетя разстоянието от Маями до тук само за да се снима рамо до рамо с най-успялата ни певица.

Във видеото, разбира се, участва и международният партньор на Андреа – румънецът Кости Йонита.

„Андреа, ти си толкова секси, че втора като теб няма” – изрази тогава възхищението си Шаги, което свило сърцето на Кобрата.

Според чуждия изпълнител нашето момиче е изключително и има дарбата да покори световната сцена. Двамата дори обраха овациите на публиката в Ню Йорк точно с парчето „Шампанско”.

Вижте фотогалерия:

Вижте видео:

 Sahara & Shaggy - "Champagne"