search icon

Любопитно

Мария с акции в империята на Гущеров

Още докато беше женена за Димитър Андонов Мария разполагаше с акции от семейните хотели. След развода обаче се наложи да се откаже от тях

Много скоро ще настъпи глобален за поп фолка апокалипсис! Миньончето на лекия жанр Мария, замисля да слезе завинаги от сцената.

И да навлезе в друг бизнес за милиони-този на бившия червен депутат Добромир Гущеров за чиято снаха се гласи.

Говори се, че фолк дивата уговаря половинката си да й прехвърли някои от хотелите на фамилията, под нейна опека. Така певицата ще се подсигури с милиони и ново поле за изява.

Още докато беше женена за Димитър Андонов Мария разполагаше с акции от семейните хотели. След развода обаче се наложи да се откаже от тях.

Говори се, че брюнетката може да се сдобие с акции както на хотели по наши курорти, така и в Алпите, тъй като Гущеров — старши отдавна живее в Австрия. ''Гущеров, какъвто е ларж, като нищо ще й купи един. Но дали няма да му се наложи след време да си го вземе обратно?'', коментират колежки на певицата.

Откакто се събра с Християн Гущеров Миньончето почти няма участия, заради астрономическата си тарифа. Затова и сериозно обмисля да смени професията и да се захване с хотелиерски бизнес.

Говори се, че бъдещия свекър на Мария е сред най-големите български олигарси. А състоянието му се оценя на 40 милиона долара, пише Уикенд, цитира slava.bg.

Свързани новини