search icon

Любопитно

Официално: Спират ''Седем часа разлика''

''Реализирахме един успешен продукт, с който се гордеем. Тъжно ни е, че ще приключим с него по този начин, но, за да продължим, се нуждаем от финансово обезпечаване...''

Слуховете, че сериалът "Седем часа разлика" ще бъде прекратен, се оказаха истина.

Това потвърдиха копродуцентите от "Глобал филмс" и в частност Маги Халваджиян, пише bliasak.bg.

"Този сериал е наша рожба! Създадохме го заедно с прекрасните сценаристи Любен Дилов и Милена Фучеджиева. Отидохме с идеята в bTV. Реализирахме един успешен продукт, с който се гордеем. Тъжно ни е, че ще приключим с него по този начин, но, за да продължим, аз лично и екипът ми да работим, се нуждаем от финансово обезпечаване", споделя в изявление Халваджиян.

"Жалко е също, че великолепните актьори, които имат огромна заслуга за успеха на „Седем часа разлика“ и които се превърнаха в любимци на зрителите, също са потърпевши в тази ситуация. Лично аз поканих Ваня Цветкова и тя се завърна в България, за да стане част от нашия сериал. Всички ние сме емоционално обвързани с това, което заедно създадохме“, допълва още продуцентът на "Седем часа разлика". 

Според екипът bTV е необходимо да изпълнява стриктно основното си задължение по договора, а именно да извършва плащанията за продукцията в определените от договора срокове.

Свързани новини