Краси Радков имаше рожден ден вчера и едновременно и прощъпулник в "България търси талант". Краси зае мястото на Маги Халваджиян, след като продуцентът беше принуден да напусне шоуто, заради грозния си скандал с BTV.

Доста притеснен от отговорната задача Краси заяви, че се чувства като дете, което и да се изпусне в памперса - все е щастливо.

Той се смути още повече, когато двете водещи Мария Игнатова и Алекс Раева съобщиха, че имат изненада за него.

Тогава се появи самият Халваджиян с торта за важния рожденик. Неговата поява взриви публиката. Хората станаха на крака и започнаха да скандират името му. Емоцията ескалира до степен, че добрият тон и положителната нагласа в шоуто рискуваше да бъде нарушена.

''Дами и господа, Краси има рожден ден! Тук съм, за да направя нещо много важно...И то е - да пожелая на Краси успех, защото това шоу е най-гледаното. Той заема мястото ми на стола на съдия и аз искам той да го направи по най-добрия начин! Обичам го и искам той да се справи страхотно с тази роля! Краси - успех!", каза Халваджиян.

Благословията отпусна Радков и той влезе в образа на върлия фен на ''Господари" - те - Бойко Борисов.

Краси ще бъде в журито до края на най-гледаното в момента шоу. Неговата кандидатура надделя над тези на още няколко актьори - лица на БТВ, сред които Виктор Калев и Мариан Бачев.

Би Ти Ви прекрати договора си с продуцента на предаването Магърдич Халваджиян, но само в качеството му на жури, съобщиха от телевизията, пише lifestyle.bg.

Телевизията завежда дело срещу него, а причините не са толкова обвиненията в цензура, а предимно нежеланието на "Глобал вижън" да се оповестят публично договорите за предаванията "Господари на ефира" и "Пълна лудница". Според телевизията те категорично щяха да докажат, че обвиненията в цензура са абсолютно безпочвени и прикриват истинската причина за недоволството на продуцента - а именно, засегнати търговски интереси.

''Стоя твърдо зад всяка една от думите си! Нямам никакви притеснения да защитя правотата им в съда!", заяви Халваджиян относно възможността да го съдят за клевета.