Днес един актьор ще замести Магърдич Халваджиян и ще седне до Любен Дилов и Хилда Казасян в журито на “България търси талант”.

И така ще е до края на най-гледаното шоу (със зрителски дял между 57 и 60%), което ще свърши до три седмици.

Би Ти Ви прекрати договора си с продуцента на предаването “Глобал филмс”, но само в качеството му на жури, обяви телевизията, пише 24chasa.bg.

Актьорът е лице на Би Ти Ви, съобщиха от пресцентъра. Няколко имена са били пратени до компанията “Фриментъл”, която държи правата за предаването. Сред тях били и актьорите от “Шоуто на Слави” - Краси Радков, Виктор Калев и Мариан Бачев.

Освен смяната Би Ти Ви предприема още една сериозна стъпка - ще съди за клевета “Глобал вижън”, компанията на Магърдич Халваджиян и брат му Джуди, която прави “Господари на ефира” и “Пълна лудница”. Тя обвини медията в цензура.

На 12 април Би Ти Ви се съгласи да участва в обща пресконференция с продуцента, след като публично бъдат оповестени договорите между страните. “До 21 април съгласие за предварително разкриване на договорите не постъпи в Би Ти Ви”, обясняват от телевизията.

“Оттук нататък спорът ще бъде решен по съдебен път, като екипът на медията ще заведе дело срещу продуцентите, за да защити доброто си име от техните клеветнически твърдения и абсурдни обвинения в цензура”, обяви Би Ти Ви.