TВ продуцентът Магърдич Халваджиян се оказа не само успешен бизнесмен, но и илюзионист.

Безкомпромисният съдия от втория сезон на шоуто „България търси талант“ не можа да издържи фиаското на няколко фокусника, решили да се явят на кастингите за предаването и сам се качи на сцената, за да демонстрира смайващи умения като илюзионист, пишат от „Монитор“.

Маги шашна съвсем колегите си и публиката показвайки висш пилотаж в правенето на илюзии.

„Този е невероятен. Ето така се прави, браво, Маги. Удари ги в земята”, аплодираха бурно триковете на режисьор, присъстващите.

Останалите членове от журито също заслужено го адмирираха. Заедно с фокусническите номера на Халваджиян, който безспорно би пожънал огромен успех и като участник в конкурса, силно впечатление направиха и опитите на няколко кандидати за слава да поставят нов силов рекорд.

Каузата им спечели подкрепа в лицето на Любен Дилов, който дори се качи на сцената, за да им помогне.

Както и в предишния сезон на предаването и тази година кастингите предизвикаха истинско стълпотворение от кандидати за слава. За момента най-младия участник в шоуто е на 6 години, а най-старият на 86. Сред желаещите да се запишат имаше и такива, които живеят в чужбина отдавна. Но са се завърнали, за да участват в новия сезон на риалити формата.