search icon

Съдби

Ванко 1: Николета избра семейството пред ВИП Брадър

Рапърът разяснява за преговорите им двамата да влязат във "ВИП Брадър"

"И аз очаквах, че трябваше да вляза във ВИП Брадър, но преди около 10-15 дни с Николета преценихме окончателно и отказахме да влезем в Къщата", призна рапърът Ванко 1 пред водещите на "Съпругите" Жени и Мая по Нова.

Повод за признанието му станаха слуховете, че той и Николета Лозанова ще влязат в Къщата.

"С продуцентите на ВИП Брадър и Нико Тупарев в рамките на месец и половина водихме усилени преговори. Накрая стигнахме до споразумение, но Николета беше в една дилема дълго време и накрая прецени, че е по-добре да не влезе в Къщата", разказа по-подробно Ванко 1.

''Двамата нямаме какво да крием. Валери беше против от самото начало Николета да влиза в Къщата", разкри рапърът. Той допълни, че Николета си е дала сметка за приоритета си в момента - семейството, както и да бъде до Валери в труден за него момент.

''Искам да подчертая, че за сумата, която й беше предложена, и за ПР-а, който можеш да получиш във ВИП Брадър, знаете, това е най-големият ПР, няма какво да се лъжем, тя предпочете семейството. Нека хората да си направят извода какво представлява тя", заяви Ванко 1 и категорично отрече причината за отказа да е хонорарът, тъй като по негови думи той е дори ''извънземен".

На въпрос кои са ВИП-овете в момента в България, Ванко 1 посочи имената на трима души - Лили Иванова, Азис и Николета Лозанова.

''ВИП в България е много обширно понятие. Има много хора, които си плащат, за да ги дават по телевизията. За мен това не е реален пример", допълни певецът.

Относно постоянните си ангажименти и семейството Ванко 1 беше категоричен, че му остава достатъчно време за децата му.

''Аз обикалям основно нощем, а през деня съм свободен", обясни той. И допълни, че иска децата му сами да намерят своя път в живота и че иска сами да вземат решението с какво да се занимават, цитира lifestyle.bg.

Свързани новини