search icon

Любопитно

Звездите на "X Factor" се събират отново

Рафи, Богомил, Sanny Alexa и дуетът Ангел и Моисей ще се съберат следващия четвъртък, 13 септември, за да подкрепят деца, лишени от родителски гриж

Звездите на "X Factor" отново ще излязат на една сцена. Този път обаче сцената няма да е тази, която зрителите познават от музикалното шоу, а терена на националния стадион „Васил Левски”.

Рафи, Богомил, Sanny Alexa и дуетът Ангел и Моисей ще се съберат следващия четвъртък, 13 септември, за да подкрепят деца, лишени от родителски грижи в цяла България.

Талантите от „X Factor” ще се присъединят към благотворителния мач на звездите, част от най-голямата социална инициативата на Нова ТВ – MTG United for Peace, и ще докажат, че чрез любовта към музиката може да дадем шанс на децата в неравностойно положение да намерят своя път в живота.

Така заедно с министър-председателя Бойко Борисов, Христо Стоичков, Любослав Пенев, Илиан Илиев и други световни футболисти, звездите на „X Factor” ще допринесат за популяризирането на каузата и привличането на още повече посланици на инициативата. И макар че няма да се включат във футболната среща, младите таланти обещават да зарадват публиката със последните си хитове и страхотно шоу.

Събраните средства от мача ще бъдат използвани за образование в спортни училища на деца, лишени от родителски грижи. Мачът на звездите ще се проведе на 13 септември,четвъртък, от 19.00 часа на национален стадион „Васил Левски”. Билети се продават в мрежата на Eventim и на централната каса на националния стадион. Билетите са на цена 5 лева. за възрастни и 1 лев за деца до 14 години.

Свързани новини