search icon

Любопитно

Гаджето на Слави го врънка за "Майбах"

Слави се втрещил, като научил желанието на танцьорката от "Магаданс" Мартина Огнянова

Слави се втрещил, като научил желанието на танцьорката от „Магаданс“ Мартина Огнянова.

Балерината му разкрила мерака си да кара баровската кола, след като най-сетне се сдоби с шофьорска книжка.

След дълги размишления как да излезе от ситуацията Дългия решил да не се охарчва за нов автомобил, а да подари на Мартина стария си джип „Рейндж Роувър“ - пише „България днес“, цитират от kliuki.bg.
Слави джип

„Докато се научиш да караш, по-добре използвай джипа. Аз ще си купя „Майбах“, отвърнал Слави на годеницата си. Междувременно дългучът започнал да обикаля столичните автокъщи в издирване на ВИП версия на „Мерцедес“ - „Майбах“.

„Шефът огледа вече два подобни автомобила, но явно не им хареса цената“ - обясниха хора от екипа на Дългия. „Проблемът вероятно е, че парите трябва да се дадат кеш, а не на вноски, както се надяваше той“ - разясниха осведомени.

Трифонов обаче твърдо е решил да стане собственик на „Майбах“ и се зарекъл до края на годината да се присъедини към отбора на новобогаташите, които си го мерят с лъскави и скъпи автомобили. Колкото повече расте егото на водещия, толкова по-трудни са взаимоотношенията с колегите му от шоуто. Преди дни Слави се подигра с най-беззащитния човек от екипа си – Борис Солтарийски. По време на предаване той на няколко пъти нарече певеца „баджанак“, с което наглостта на Трифонов мина всякакви граници. Оттогава всички в Би Ти Ви започнали да наричат Борко с този прякор - допълва изданието.

Свързани новини