search icon

Любопитно

Голямата любов на Ивана излиза от затвора

През август бившия барабанист на „Канарите“ Стоян Стоев ще излезе от затвора

След дълги години зад решетките голямата любов на Ивана отново е на свобода.

През август бившия барабанист на „Канарите“ Стоян Стоев ще излезе от затвора.

Малцина знаят, че музикантът е голямата любов на фолк певицата. Именно той е и причината тя да изневери на мъжа си и да се разведе с него след време.

Близки до Ивана разказват, че тръпката помежду им пламва още през 90-те години.

Двамата се срещат през 1997 на морето и прекарват незабравимо лято. След месец и половина обаче се разделят, тъй като са женени и не искат да разбиват семействата си.

Години по-късно се срещат в коридорите на „Пайнер“ и старата искра отново пламва.

Заради Стоев Ивана дори купува апартамент в Пловдив, където двойката често се среща. Месеци наред влюбените се радват на пълна идилия, докато Стоян отказва да признаят официално връзката си.

Друга жена измества певицата в сърцето на барабаниста и той отказва да застане до Ивана. Съсипана, изпълнителката се разделя с него, но според запознати скоро след това е сред най-честите му посетители в затвора.

Малко след разрива им, Стоев е арестуван по подозрения, че участва в наркоканал.

Неочаквано барабаниста започва да демонстрира твърде луксозен начин на живот, което привлича вниманието на униформените.

Дори най-близките от семейството на музиканта са шокирани от разкритията. А Ивана е потресена, когато разбира с какво се занимава всъщност любимият й мъж, пишат от „ШОУ“.

Свързани новини