Мариана Попова направи равносметка за третия голям концерт в "Гласът на България".

Като треньор в шоуто, въпреки че отборът ѝ снощи не се състезаваше, за нея не остана незабелязано притеснението, което има у изпълнителите. Освен това Попова обобщи:

"Това, което може би ще притесни някой, но аз съм много обективен човек и ще го кажа, на мен кючекът днес ми беше в повече, лично мое мнение" - заключи тя. На фолк звуците бяха заложили няколко участници - Роксана, Александър и Мелинда.

"Да беше започнал с кючеците още първия път, нали знаеш къде е решението - попфолкът" - каза Ивана след като Мелинда от отбора на Миро изпя "Плачи земльо", пише signal.bg.

Миро контрира: "Ивана, не знам дали знаеш, в определени отношения напоследък се забелязва отлив от попфолка, много сериозен".

"Ами такъв отлив, че тази вечер единствено двете певици - Роксана и Мелинда взривиха залата, защото има отлив от попфолка - със сръбската музика и със сръбско-циганската" - отвърна Ивана.

Кирил Маричков също се включи в спора: "Миро е решил на територията на Ивана да води битка" - подчерта той.

Миро пък обърна сериозно внимание на това, че треньорите не бива да лишават изпълнителите от желанията им да представят дадена песен, какъвто бил случаят с Мелинда и нейния избор на парче за вечерта:

"Колеги, първо ще ви помоля нещо, най-важно е не само да си казваме емоционално нещата, но и да сме обективни, и да мислим преди това. Нашата работа като треньори е не да извайваме от нещо, например от глина да направим нещо съвсем различно. Въпросът е, когато талантът, изпълнителят, иска да изпее една песен, ние не просто трябва да го подкрепим в това му решение, трябва да направим всичко възможно той да изпее с настроение"- аргументира се Миро.

Преслава пък беше специален гост и заедно с Наско от Б.Т.Р. изпяха парчето "Две следи".

Фолк звездата похвали двама изпълнители от отбора на Миро и с това изненада мнозина, очакващи тя да подкрепи талантите от тима на своята колежка Ивана.

"Мелинда я харесвам по принцип. Знам я от едно време и даже наскоро, последната песен, която аз направих, ми беше пратена в демо, което Мелинда беше изпяла. Първото нещо, което попитах автора на песента - Велислав Драганински, е кой пее песента. То е ясно, че ще я взема, че е хубава, но кой пее. Той ми каза, че е Мелинда, но тази вечер много ми хареса изпълнението на Елица" - сподели Преслава пред зрителите.

"Между другото и аз съм подкупена. Извинявай, Ивана, но и двамата /б.а. с Миро/ сме от Добрич" - пошегува се Преслава.

"Е, надявам се твоето мнение да не е толкова важно в момента за публиката" - отвърна Ивана, а залата и водещите избухната в смях. Тези разменени реплики бяха напълно достатъчни на много фенове да забележат в думите известна недобронамереност, която се таи между двете фолк звезди.

Музикалното шоу напуснаха Наргиз Саидова и Кристина Аврамова. Заедно с конкурентите си в елиминациите – Невена Пейкова и Севинч Ибрахим, те поставиха треньорите си пред много сложен и емоционален избор при вземане на стратегическото решение кой ще продължи напред във вокалното състезание.