Мариана Попова, за която преди няколко години се твърдеше, че има връзка с президента на България Георги Първанов, разкри пред bTV, че с него са били близки, но само в професионален план.

„Бил ми е приятел, да. Говорили сме си... Приятел е силно казано. Добър познат. Работили сме заедно по неговата кампания и по други кампании”, сподели изпълнителката в "Тази сутрин", пише bliasak.bg.

И макар че Мариана отрече да е имала връзка с държавния глава, съпругът й Ханес направи съпоставка с нейните отношения с президента, заявявайки, че и той е имал своите връзки в миналото.

„Аз не познавам президента и не ми пука за него. Освен това и аз съм имал своите връзки в миналото“, сподели италианецът пред журналистката Ани Салич.

Припомняме, че преди няколко години около името на Мариана Попова избухна скандал за това, че е имала вземане-даване с Георги Първанов. През годините тя все отричаше с него да са били повече от приятели.

*Георги Първанов (Снимка: Bulphoto)

Освен това певицата смята, че славата не я е споходила заради тези пикантни твърдения: „Не мисля, че станах известна с този скандал. Станах известна и с двата албума, които са ми зад гърба, и с представянето ми на „Евровизия“.

Мариана Попова, която в момента се изявява като треньор в музикалното шоу по bTV “Гласът на България“ отказа да съобщи какъв й е хонорарът за участия. „Взимам толкова, колкото ми дадат“, беше краткият й отговор. Тя живее под наем със семейството си, но със съпруга й, който е сомелиер, мечтаят да направят бар в Австрия.