"Време е вече и малката да стане известна, толкова ми е талантлива". Това обявила попфолк звездата Ивана на приятелки за дъщеря си Теодора Димитрова.

Момиченцето очевидно е наследило певческия талант от гласовитата си майка, но засега пеело само в банята и от време на време изпълнявало по някоя българска песен в компания.

Сега обаче Теди реши, че е готова да става звезда и се яви на кастинга на музикалното риалити “Гласът на България”.

Тийнейджърката уж пазела в тайна от родителката си, че ще се пробва за участничка в предаването на бТВ, но запознати разкриха, че това бил поредният ПР трик, пише blitz.bg.

Всъщност Теодора и Ивана взели заедно решението момичето да се яви пред журито.

Досега синеоката хубавелка беше известна само с една грозна случка – докато майка й била на участие, Теди отпрашила с приятели на вила в планината. Всички пийнали повечко и по едно време едно от момчетата започнало да прави неприлични предложения на Теодора. Той се опитал даже да я изнасили, но тя се измъкнала и хукнала да бяга сама през гората посред нощ. Успяла да се спаси, след като случайно минаваща кола я качила на стоп. Когато Ивана научила за драматичните събития, изпаднала в истерия. Оттогава не пуска щерка си по дискотеки сама. Даже се говори, че един от бодигардовете на изпълнителката я следва по петите.

Специално за участието си в журито на “Гласът на България” Ивана отслабна драстично. Изпълнителката на “Миг като вечност” свалила цели 12 кг с глад. От години тя води битка с килограмите и ту сваля, ту качва килца.

Миналата година в чалга средите се говореше, че колежката й Глория, която е доста навътре в диетите, й е изготвила строг хранителен режим. Очевидно Ивана го спазва стриктно, тъй като на снимките от кастингите изглежда в перфектна форма.

Гласовитата дама признава, че през годините е пробвала повече от 40 различни диети. Тя обаче страда от йо-йо ефекта, при който веднага след като спре да гладува, си връща обратно наднормените килограми.

Същата драма имат и тв звездите Наталия Симеонова и Марта Вачкова.