Ивана е единственият фолк изпълнител в музикалните риалити формати за тази година.

Тя прие предизвикателството да стане един от четиримата треньори в "Гласът на България", пише signal.bg.

Първите три епизода вече гледахме миналата седмица. На зрителите не убегна фактът, че Миро е най-предпочитан от талантите, които имат възможност да избират в кой отбор да бъдат.

От друга страна феновете са изненадани, че фолкът не се толерира сред кандидатите за участие в шоуто, нещо повече - той почти отсъства.

"Знаех,че ще ми бъде трудно, но не очаквах, че ще е чак толкова, когато става въпрос да направиш най-правилния избор и да избереш the best of the best. Днес /б.а. 22 юли/ започнаха снимките от втория етап - вокалните двубои, в които трябва да отпаднат половината от отбора ми. Дали съм направила правилния избор, ще разберем като му дойде времето" - признава Ивана.

Почитателите на фолка очакват от нея да сформира отбор, който да е достатъчно силна конкуренция на останалите три, а защо не и от него да се излъчи и "Гласът на България".

Един от силните претенденти, избрали Ивана, е добре познатата ни Роскана от "Стани попфолк звезда" - също музикален формат на "Седем-осми". Припомняме, че конкурсът, който се проведе миналата година, бе спечелен от Люси Манолова, а Роксана остана на 4-то място в крайното класиране.