За да отбележат подобаващо светлия християнски празник Ивановден, днес водещите на "Денят е прекрасен” поканиха една темпераментна, огнена и красива именничка – певицата Ивана, съобщава БТВ.

Още с влизането си в студиото чаровната певица вдигна градуса на настроението като запя една от хитовите си песни – "Нещо нетипично”. Тя отрупа масата на телевизионния дом и почерпи Ива и Васко с вкусна питка, торта и шампанско за празника.

"Днес е много специален ден. Няма човек, който да не ме поздрави на Ивановден. Чувствам се безкрайно щастлива и обичана от всички. Довечера ще празнувам с всички мои почитатели в столичен клуб”, сподели певицата.

Попитана от Ива дали отделя достатъчно време за своята дъщеря Теодора и за личния си живот, изпълнителката на "Шампанско и сълзи”, отговори много емоционално:



"За моя радост, откакто дъщеря ми дойде при мен в Пловдив, прекарваме много време заедно. Ние сме приятелки, но аз съм и много изисквам от нея. Спрях с това да я поучавам и да й казвам какво да прави и какво не, защото тя е почти на 18 години”. Певицата допълни, че Теди е страшно музикална и с чувство за хумор, но не обича да е под сянката на своята звездна майка.

Ивана откровено каза, че в момента няма мъж до себе си, но се надява тази година да е изпълнена с много любов: "Любовта е нещото, което ме кара да творя, да правя хубави песни, да се чувствам жива”.

Изненадана от телевизионната сватба на Ива и Мавриков, певицата предложи да се включи в проекта "Женени в ефир!” и да пее на сватбата на най-интересната и атрактивна двойка, която ще сподели сватбените емоции в предаването.

Водещите още веднъж припомниха на зрителите, че те не се женят наистина и че очакват най-влюбените бъдещи младоженци да разкажат защо са решили да узаконят връзката си и как си представят техния сватбен ден.

За да зарадват своята гостенка, Ива и Васко й направиха изненада, като поканиха астрологът на bTV Алена да й разкрие какво вещаят за нея звездите за 2011 г. Алена предупреди Ивана, че тази година за нея ще завърши емоционално и ще е изпълнена с много материални успехи, стабилизация и любов.

В първото си гостуване в "Денят е прекрасен” за годината, астрологът направи хороскоп за България.

"Предстоящата година ще е много любовна, защото е подвластна на Заека. Ще бъде добра за бракове и за деца. 2011 година е подвластна също така и на Уран и вибрация 4, което ще повлияе на това България да израсне духовно-интелектуално. Няма да се разминем с катаклизмите и природните бедствия”.