search icon

Интимно

Иън Сомърхолдър: Имам достатъчно опит с прелъстяването на млади жени

''Мисля, че ще бъде невероятно преживяване да изиграя Крисчън Грей''

Секссимволът от сериала "Дневниците на вампира" Иън Сомърхолдър не крие апетитите си към главната роля в евентуалната екранизация на еротичния фикшън по "Здрач" - 50 Shades of Grey ("50-те лица на Грей").

Любимият на родната гордост Нина Добрев разкрил, че смята, че е перфектен за ролята на сексуалния доминант и любител на садо-мазото Крисчън Грей.

"Мисля, че ще бъде невероятно преживяване да изиграя Крисчън Грей. Особено след като от няколко години играя ролята на 170-годишния Деймън Салватор, влюбен в 18-годишно момиче, мисля, че официално имам достатъчно опит с прелъстяването на млади жени", обяснил синеокият красавец, пише bliasak.bg.

Книгата 50 Shades of Grey, която предизвика истинска истерия по цял свят, разказва за горещата връзка на младата и неопитна Анастасия Стийл и властния Крисчъл Грей, който обича да размахва камшик в спалнята. Самият Иън Сомърхолдър споделил, че на моменти сцените са толкова перверзни, че го карат да се изчерви. "Да, случи ми се на няколко пъти да се изчервя", призна си актьорът.

Свързани новини