search icon

Любопитно

Преслава и Емилия заровиха томахавките

''С Емилия не се мразим. Нищо не може да ни раздели. Ние сме приятелки''

Това се случи по време на годишните награди, раздавани от музикално списание във вторник вечерта в заведение в Студентски град.

''С Емилия не се мразим. Нищо не може да ни раздели. Ние сме приятелки'' – направи първата крачка в стоплянето на отношенията Преслава, след което прегърна русата си колежка.

Изданието припомня, че конфликтът между двете изпълнителки пламна, когато Емилия се раздели преди време с половинката си – бизнесмена Коко Динев. Тогава собственикът на ресторант ''Кошарите'' беше хванат с Преслава на почивка в Гърция и тръгнаха слуховете, че двамата имат връзка.

Емилия побесня, че е била земенена с друга фолкдива, и двете подеха подмолна война. Разминаваха се по участия, не си говореха освен за гърбовете си. Емилия скандализира България, когато нарече Преслава кумицата. Тя й залепи този етикет, защото Коко Динев беше поканен за кум на сватбата на Константин, а за дама на бизнесмена беше спрягана именно Преслава.

Сега обаче двете твърдят, че са неразделни приятелки и отричат някога да са враждували, камо ли пък за мъж, бил той и самият Коко Динев. Към днешна дата Емилия отново е с него, а Преслава къта 21-годишно гадже.

Свързани новини