search icon

Любопитно

Иван се изповяда: Ирина за мен е второто начало в живота ми (видео)

''Грозно поведение от страна на бившата ми жена получавам''

Иван Христов използва ефира на готварското риалити ''Черешката на тортата'', за да се оплаче за пореден път от бившата си жена Вихра.

Двамата не могат да се сдобрят и все още спорят за правото на продуцента да вижда дъщеря си и да я води в новата си къща.

Иван събра популярни личности на вечеря в дома си и вместо всички да се отдадат на весело хапване и пийване, станаха свидетели на мелодраматична изповед на домакина, който използва националния ефир, за да се похвали с новата си любов, но и да очерни старата.

„Грозно поведение от страна на бившата ми жена получавам…Обиден съм на Вихра, че лъже и че манипулира нашето дете. Да си съблича роклята, колкото си ще!“ – редеше Иван, а Ели Гигова със съчувствие забеляза, че очите му се насълзили, пише kliuki.bg. Продуцентът продължи с откровенията и заяви, че напускането на Вихра било "най-смелото решение в живота му."

"Ирина за мен е второто начало в живота ми, след като съм се родил преди 30 години. Сега се чувствам като един човек, който е абсолютно оформен и пълен с духа, който му е необходим, за да живее и да продължи да върви напред. Почти съм сигурен, че признах пред себе си, че обичам тази жена и съм готов да продължа живота си с нея още на първия обяд, на който отидохме заедно.“

Гостите му Нешка Робева, Звезди от „Ахат“, Мария Гроздева и Ели Гигова трябваше да проявят съжаление и съчувствие към Иван и всеки от тях се опита да му вдъхне кураж.

Нешка Робева му заяви, че разбира както неговите терзания, така и тези на бившата му жена, което Иван подмина с мълчание.

Снимки: Bulphoto

Свързани новини