search icon

Любопитно

Ваня Пенева: Какво направих за една година като Мис България

''Получих повече разочарования, отколкото очаквах''

"Независимо дали съм спечелила конкурс или работя върху нещо, съм доста критична към себе си.

Понякога се сърдя повече на себе си, отколкото на другите. Успях да зарадвам хората с присъствието си, да се занимавам с полезни и приятни каузи.

“Преоткрийте красотата на четенето” за мен беше едно приятно и смислено пътуване. Искаше ми се да обиколя повече градове и училища, но смятам, че и това, което направих, не е малко.

Случиха се толкова много хубави и лоши моменти, че не знам откъде да започна. Самото риалити, вълнението около самия финал, запознанствата с различни и интересни хора - всичко това са хубави моменти.

Благодарна съм и на хората, които гласуваха за мен и ме подкрепиха по време на участието ми в конкурса „Мис Свят”. Лошите моменти са тези, които ни каляват и ни правят по-силни, помагат ни да осъзнаем и да оценим хубавите.

Негативите от спечелването на титлата винаги идват от жълтите вестници, които биха дали всичко, за да те разпокъсат. Чух какво ли не за себе си, но то е толкова безсмислено, че не обръщам особено внимание.

Получих и повече разочарования, отколкото очаквах. Но имаше и хора около мен, които ме подкрепяха и ми помагаха. Спечелих си нови приятели.

Дали съжалявам, че спечелих конкурса? Кои би казал, че съжалява, че е станал Мис България. Това промени представата ми за риалити формат, например. Научих се да бъда по-сдържана, самоуверена. Разглеждам снимки у нас от минали години и знам, че през 2011-та съм се чувствала толкова позитивна и щастлива. Усмивката грееше на лицето ми."

Източник: bliasak.bg

Свързани новини