search icon

Любопитно

Синът на Катето Евро не бърза да се жени

Синът на Катето Евро Сашо Кадиев не бърза да се жени

Синът на Катето Евро Сашо Кадиев не бърза да се жени. С гаджето му Таня са заедно едва от година и отскоро делят общ покрив, но под наем.

„Първо трябва да се установим и ще му мислим”, дискретно отби въпроса за разходка до олтара пред bTV той. Засега е щастлив от факта, че избраницата му заряза петгодишна кариера на салса танцьорка в Лондон заради чара му. В британската столица Тончева работила с хореографа на Мадона и 50 Cent.

В едно от редките си прибирания в България красавицата отишла на театър и се влюбила в Сашо, който играел в „Горката Франция”. Приятелки й насадили схващането, че обектът на желанието й всъщност е гей. След постановката се запознали и Таня го поканила на спа във Велинград по женски. Няколко салса партита по-късно Кадиев успял да я целуне и разсеял всичките й съмнения за сексуалната му ориентация. Към днешна дата в отношенията им цари патриархален ред – той носи парите, а тя шета и готви, пише Монитор.

Освен с роля в новия сезон на „Стъклен дом” Сашо ще атакува ефира на bTV и като водещ на „Преди обед”. В обновеното като декор и концепция предаване ще си партнира с бившата репортерка на медията Деси Стоянова.

Свързани новини