Актьорът Александър Кадиев е вече готов да има съпруга и деца.

Пацо от „Стъклен дом” иска да изиграе най-важната роля в живота си, която е да се види като „отговорен мъж, който издържа семейство и се справя с неволите”, сподели самият той пред сп. Story, пише monitor.bg.

Момичето, което е спечелило любовта на сина на Катето Евро, е салса танцьорката Таня. Двамата със Сашо са заедно от няколко месеца, а актьорът се чувства обичан и обичащ.

Кадиев обаче не иска да занимава хората с личния си живот, защото го смята за досадно. Преди време папараци щракнаха младия актьор заедно с изгората му в прегръдка на плажа в Резово.

Знойната брюнетка е от Пловдив и е сред най-известните салса танцьорки в България.

„Искам да имам семейство и деца, не желая да бъда сам. В момента съм много добре - работя и имам приятелка, която обичам. На този етап нищо друго не ме интересува. Не знам защо, но винаги съм си представял, че ще имам семейство на около 34-35 години. Тогава се виждам като по-узрял мъж”, заяви Сашо Кадиев.

Синът на Катето Евро е убеден, че връзката му с Таня му помага много повече да приема и най-трудните си професионални предизвикателства и да довежда всичките си дела до край.

За Сашо „публичността пречи на отношенията, и то много – създава се излишно напрежение и нездраво любопитство”.

Снимка: podtepeto.com