search icon

Любопитно

Магърдич Халваджиян стана фокусник

Безкомпромисният съдия от втория сезон на шоуто „България търси талант“ не можа да издържи фиаското на няколко фокусника

TВ продуцентът Магърдич Халваджиян се оказа не само успешен бизнесмен, но и илюзионист.

Безкомпромисният съдия от втория сезон на шоуто „България търси талант“ не можа да издържи фиаското на няколко фокусника, решили да се явят на кастингите за предаването и сам се качи на сцената, за да демонстрира смайващи умения като илюзионист, пишат от „Монитор“.

Маги шашна съвсем колегите си и публиката показвайки висш пилотаж в правенето на илюзии.

„Този е невероятен. Ето така се прави, браво, Маги. Удари ги в земята”, аплодираха бурно триковете на режисьор, присъстващите.

Останалите членове от журито също заслужено го адмирираха. Заедно с фокусническите номера на Халваджиян, който безспорно би пожънал огромен успех и като участник в конкурса, силно впечатление направиха и опитите на няколко кандидати за слава да поставят нов силов рекорд.

Каузата им спечели подкрепа в лицето на Любен Дилов, който дори се качи на сцената, за да им помогне.

Както и в предишния сезон на предаването и тази година кастингите предизвикаха истинско стълпотворение от кандидати за слава. За момента най-младия участник в шоуто е на 6 години, а най-старият на 86. Сред желаещите да се запишат имаше и такива, които живеят в чужбина отдавна. Но са се завърнали, за да участват в новия сезон на риалити формата.

Свързани новини