search icon

Любопитно

Яна Маринова: Всеки ден е един научен урок

Маринова не крие, че има самочувствие за себе си, защото знае, че може определени неща

"Вътрешното ми желание е да се развивам и всеки ден да откривам нови неща за себе си в сферата, в която работя. В момента се чувствам много удовлетворена, защото това ми желание се сбъдва. Работя със страхотни професионалисти" така описва себе си Яна пред сп. "Жената днес".

"Не съм тази Яна, която обикновено е емоционална и шуми много".

Маринова не крие, че има самочувствие за себе си, защото знае, че може определени неща, но осъзнава че има още много какво да учи.

"Има дни, в които всичко пропада, но тогава оставям нещата да отлежат, смирявам егото, което се опитва да направи всичко на момента, и по-късно с нови сили продължавам напред. И въпреки че имам вътрешно самочувствие, има моменти, в които се чувствам мъничка. Тогава ме спасяват хора като Жоро Кадурин и другите колеги. Но това ме кара да усещам, че както можеш да постигнеш мечтата си, така можеш и да я загубиш във всеки един момент."

Маринова споделя, че всеки ден за нея е един научен урок. "Но когато се поучиш от едни грешки, правиш нови. И така до безкрай. Реално погледнато, никога няма пълно удовлетворение"

Свързани новини