search icon

Любопитно

Христо Сираков: Край с нощния живот!

Никъде не излизам, носят ми храна вкъщи

“Никъде не излизам, носят ми храна вкъщи – това призна Христо Сираков, главен герой в романтичното риалити „Милионер търси съпруга” по TV7.

То се излъчва всеки понеделник, сряда и събота от 19,45. Стриктен договор с продуцентите на шоуто – Вили Сечкова и Емил Кошлуков, слага ръка на бохемския начин на живот и партитата до зори, сподели самият Сираков в първото коментарно студио на предаването през уикенда по TV7.

Въпреки лишенията, на които е подложен, бизнесменът е твърдо решен да направи всичко по силите си да изпълни емоционалната си мисия в предаването докрай, съобщи в. "Монитор".

„Никога не се отказвам от нещо, което съм започнал”, категоричен е г-н Стоте манекенки, който доскоро избягваше медийните изяви и предпочиташе да не излага личния си живот на показ.

Пред водещата Диана Любенова Христо сподели, че е имал сериозни колебания относно участието си в шоуто. Както добре знаем обаче, важните решения се вземат на маса – именно така Вили и Кошлуков успели да го убедят, че трябва да потърси жена извън обичайните места – оборотните клубове и заведения в столицата.

Свързани новини