search icon

Любопитно

Слави спира гаврата със Силвия Кацарова

Певицата го заплаши със съд

След консултации със своите адвокати преди три седмици Дългия наредил на сценаристите си да забравят за пародиите със Силвия Кацарова.

Кацарова, която преди 3 месеца се омъжи повторно за милионера Любомир, била бясна на Слави Трифонов заради подигравките му с нея и новия й мъж, пише "Всеки ден".

В началото Кацарова гледала с чувство за хумор на солените шеги на неин гръб, но в последните си смешки сценаристите на Слави преминали допустимата граница.

Виктор Калев, който се преобразява в образа на русокосата естрадна звезда Сиси Кацарова, толкова се забавлявал със скечовете, че често импровизирал и забравял репликите си.

При последното предаване със скеч за Силвия Кацарова дори Слави Трифонов се притесни, че може да отнесе наказание от СЕМ и изръси в ефир: “Днеска ако не ни глоби СЕМ, няма кога” и продължи да се залива от смях с пиперливите майтапи за певицата и новия й съпруг.

*Силвия и Любомир (Снимка: сп. "Story")

Заради скечовете гилдията настръхна, а наранената певица обяви, че обмисля дело срещу Слави.

“Гледах си на турско кафе и на дъното на чашата видях банкнота от 100 евро. На медения ми месец ми се обади дъщеря ми Теди и ми каза: “Мила мамо, ти си най-прекрасната майка на света”, а аз я прекъснах и й казах: Теди, кажи ми колко да му искам”, пише blitz.bg.

Свързани новини