Близо 40 дена Слави Трифонов го няма. Ангина, пневмония, пътуване в чужбина и работа по собствена телевизия са само част от слуховете за отсъствието на шоумена.

Вчера в сутрешния блок на БТВ бе излъчен запис от кастингите за кулинарното реалити „Lord of the chefs“, които са се провеждали в последния месец. Председател на журито изненадващо е бил… Слави? Той и част от сценаристите му разпитваха готвачите и опитваха от манджите им, а от видеото ясно личеше, че учиндолецът е в перфектна форма.

Razkritia.com обаче забеляза, че над горната устна на Слави се е появило странно образувание. Дерматологичният проблем най-вероятно стои в основата на това той да предпочете да дирижира зад кадър нещата в „Lord of the chefs“, вместо да води шоуто си всяка вечер.

Явно е нямало как гримьорите да скрият дефекта му и затова е решил да се скрие от зрителите.

Дългия едва ли е доволен, че са излъчили тези кадри.

Не е ясно от кога Дългия има този проблем и на какво се дължи неговата поява. Видимо това не е обикновена пъпка, появила се вследствие на бръснене или нещо друго. Дали пък не се е наложила и оперативна намеса за премахването на дерматологичния му проблем и на това да се дължи дългата му липса от екрана, коментират феновете му в сайта на Би Ти Ви.