search icon

Любопитно

Лео ще учи зрителите на трикове в кухнята

Кристина Димитрова откри сезона на кулинарното шоу по TV7 "Какво Ви забърка Лео"

Кристина Димитрова беше първата гостенка, която днес откри сезона на кулинарното шоу по TV7.

Тя забърка на Лео свинско филе с пюре от моркови. Разказа как прекарва почивките си в Куба, колко харесва латино културата, кубинците, но също така, естествено, е фен и на италианската кухня.

За финал седмицата ще бъде приключена в петък с гостуването на друг ВИП гост – Киро Скалата, който ще спретне заедно с италианеца филе от ципура с портокал.

През новия сезон Леонардо Бианки ще продължи да кани в своята кухня професионални топ готвачи е известни гости от шоубизнеса. Говори се, че и самият Ал Бано, който ще има концерт в София, също ще посети кухнята на Леонардо. В момента се водят преговори с аса на италианската естрада. Освен това шоуто ще има и нова рубрика „Съветите на Лео”, в която той ще предлага на зрителите трикове и хитрини, свързани с кухнята – как се реже морков или се белят домати например. Лео ще съветва своите зрители и за използването на малко известни продукти, за комбинация на храни и питиета и за най-удачното съчетаване на подправките.

Новото в „Какво Ви забърка Лео” също ще бъдат и тематичните дни, посветени на отделен вид кухня. Октомври ще бъде посветен на кухнята за деца, а през декември Леонардо ще учи студентите как да готвят. Списъкът на Лео с рецепти за новия сезон съчетава традиционни български ястия, естествено любимите му италиански вкусотии, както и разнообразни ястия от екзотична кухня, представена от чуждестранни готвачи.

Гледайте всеки делничен ден от 10 часа по TV7 кулинарното шоу на продуцентската компания !no frame media "Какво Ви забърка Лео".

Свързани новини