search icon

Любопитно

Бившият на Елена й прости, но й забрани да се жени

Елена Петрова успя да се споразумее със съпруга си за децата им

Елена Петрова успя да се споразумее със съпруга си за децата им.

Актрисата от "Стъклен дом", която преди половин година бе изловена с любовника и това доведе до развод с гръка Аристотелис.

Милионерът остави децата на Елена, но и забрани връзки с мъже. Ежемесечно той ще й плаща по 10 бона издръжка.

Оказа се, че Елена и Аристотелис не са правили панаири в съда и делото по развода им върви гладко, издават служители на бракоразводния отдел в Софийския районен съд, пише "Уикенд".

В началото на драматичната сага милионерът Аристотелис Фотилас се заканил да накаже жестоко Петрова заради изневярата й с млад оператор. Гъркът се заклел да й отнеме децата и да не й даде нито стотинка от семейното имущество. В крайна сметка обаче актрисата успяла някак да склони мъжът й, че тя ще се грижи по-добре за близнаците Изабела и Александър.

Богаташът й простил както изневярата, така и прегрешението да шофира автомобила си пияна. Условието на Фотилас обаче е децата да не живеят с друг мъж. Елена може да има любовници, но няма право да ги води у дома си при близнаците, както и да живее с тях или да се омъжва, докато Изабела и Александър не навършат пълнолетие. Ако изпълни това условие, звездата от "Стъклен дом" ще запази попечителството над хлапетата както и ще получава солидна издръжка.

По 5000 лв. всеки месец ще превежда милионерът за всяко от децата си. Отделно веднъж в годината ще отпуска на Елена 10 000 лв. за по мащабни покупки като мебели, техника и ремонти. Екстрите обаче са само за хлапетата. Самата тя няма да има право да претендира за никаква част от богатството на бившия си съпруг.

За нея остава семейното жилище и автомобилът, който й бе подарен от гърка за рождения й ден миналата година.

Свързани новини