search icon

Top stories

Явор прости изневярата на Луиза

Къдрокосият актьор от "Стъклен дом" бил хлътнал повече от всякога по брюнетката

След като медиите разпространиха новината за изневярата на Луиза, подплатена с надлежен снимков материал, показващ как актрисата се натиска с младеж пред театъра, цяла България разбра, че Явор е рогоносец.

Продължението на историята обаче не бе отразена никъде. Вестник „Всеки ден” разкрива истината, че двамата от доскорошния тандем са били разделени в продължение на цял месец, пише kliuki.bg.

Новата информация гласи, че измаменият Явор Бахаров очевидно е простил изневярата на любимата си Луиза и отново я е приел в обятията си.

В момента къдрокосият актьор от „Стъклен дом” бил повече от всякога хлътнал по гаджето си и затова не смеел дори да повдигне въпроса за другия. Даже по повод възраждането на връзката си двете млади артистични звезди били организирали купон в квартирата, която отново обитават заедно.

Мълви се, че партито било полято със солидни количества алкохол. Не минало също така и без консумация на любимите на Бахаров вещества, забранени от закона.

За да е узаконено и пред обществото връщането им към семейната идилия, преди време нестандартната двойка е направила така, че да бъде забелязана на музикалния фестивал Spirit Of Burgas.

Неприятното в случая било, че двамата младежи, любими актьори на голяма част от тийнейджърите, са били в типичното си леко неадекватно състояние.

Натискали са се на плажа. Луиза се кикотела, а Явор нито за миг не изпускал от ръката си голямата пластмасова бутилка бира.

Снимка (водеща): Bulphoto

Свързани новини