search icon

Любопитно

Искат Блатечки в "Под прикритие"

Асен Блатечки да замени младия Ивайло Захариев във втория сезон на успешната БГ кримка „Под прикритие”

Асен Блатечки да замени младия Ивайло Захариев във втория сезон на успешната БГ кримка „Под прикритие”, призоваха фенове в интернет.

Краят на първия сезон показа, че полицаят под прикритие Мартин е сериозно ранен.

Обсъждало се героят да бъде спасен, но вместо Ивайло в новите серии да се появи Блатечки. Оправданието за смяната на персонажите било, че Асен е много по-харесван от публиката, а младокът Иво просто не се вписвал в образа на печено ченге.

„Ивайло Захариев ще продължи да играе полицая под прикритие Мартин. С неговия герой тепърва ще се случат доста интересни и неочаквани за мнозина неща. Той ще бъде спасен още в първия епизод. Никой няма намерение да сменя един от главните герои в сериала”, коментираха пред „Монитор” хора от екипа на „Под прикритие”.

Самият Асен Блатечки посрещна с усмивка информацията, че го пращат в „Под прикритие”:

„Имам си един сериал на главата. Втори ще ми дойде много. Никой не е говорил с мен за подобни неща”.

Иначе снимките за втория сезон на „Под прикритие” започват в средата на август. Първият епизод от новите патила на героите ще видим в края на месеца. Освен основния състав към персонажите ще се присъедини и Чочо Попйорданов. Той ще играе мафиот, който обаче ще мрази Джаро (Михаил Билалов) повече и от ченгето Емил Попов ( в ролята Владо Пенев).

На Ивайло Захариев ще се наложи да работи два пъти по-сериозно. Освен да се снима в „Под Прикритие”, той ще репетира и мюзикъл с независима трупа, който се надява да представят в столичните театри.

Свързани новини