search icon

Съдби

Благой Георгиев: Щастлив съм с две жени

Благой Георгиев се похвали, че се чувства безкрайно щастлив да гледа как неговите две жени израстват всяка секунда

Капитанът на руския футболен отбор "Терек (Грозни) Благой Георгиев се похвали, че се чувства безкрайно щастлив да гледа как неговите две жени израстват всяка секунда пред очите му.

Двете жени - това са половинката му - бившата гимнастичка Христина Витанова, и малката им дъщеричка, която е на годинка и половина, пише БЛИЦ.

На въпрос на "Супер 19" как Христина се справя като майка, а той - като баща, Благо отговаря: "Това е прекрасно задължение и ме прави изключително щастлив и полезен. При всяка свободна минута оставам насаме с дъщеря ми и й говоря неща, които мисля, че остават някъде в подсъзнанието й и един ден ще са й от полза.

Христина й пее красиви детски песни на български и на руски език. Мен не ме бива в пеенето, но й шепна много красиви бащински думи. Христина се справя страхотно!"

По всичко личи, че Благо вече напълно е забравил фолк певицата Лияна, заради която заряза бременната Христина и живя известно време с нея в Грозни.

Той нарече долнопробна клюката, че щял да влиза в манастир, за да се пречисти. "За да си монах, трябва да се откажеш от всичко земно, а истина е, че още много земни дела чакат да бъдат свършени, много мачове да бъдат изиграни", обяснява футболистът.

През последните години той изгради два параклиса. Първият е в Суходол, а другият в Горна баня.

Свързани новини