search icon

Любопитно

Елена Петрова промени живота си коренно

Звездата от „Стъклен дом“ Елена Петрова буквално преобърна живота си на 180 градуса само за една година

Стартирането на поредицата по bTV се превърна едновременно в най-хубавата и в най-лошата част от биографията на актрисата.

Списание Story припомня, че от една страна Елена Петрова става любимка на публиката с ролята си на Боряна Касабова и поради тази причина вниманието към нея многократно нараства.

От друга страна, нещата в семейния й живот не вървят и макар публично да не е обявявала раздалата си с гръцкия бизнесмен Аристотелис Фотилас, актрисата все по-често се появява в компанията на новата си любов – оператора Светлин, пише Dir.bg

Наред с това се нарежда и скандалът с карането в нетрезво състояние, като задържането й от полицията, според някои твърдения, било поръчано от бившата й половинка.

Бурните промени в живота на актрисата я карат да прави откровени изповеди, както преди месеци в списание You. "Ако някой иска да ми бъде приятел, да ме обича и аз да го обичам, да прекара следващите 60 години с мен, трябва да е готов за много битки. Трябва да е много смел. Трябва да е нинджа" - сподели тогава Елена Петрова.

"Да, допускам грешки. Това е абсолютно нормално и човешко", заяви пък актрисата след скандала с отнемането на книката й заради каране в нетрезво състояние и допълни, че най-големият подарък, който може да си направи човек, е прошката.

Свързани новини