От няколко седмици върви информация, че скоро екипът на "Стъклен дом" ще се лиши от главната си героиня Елена Петрова. Тя ще загине в сериала, което е рядко срещано за ключов актьор по средата на продукция, пише Lifestyle.bg

Продуцентите са решили да се лишат от играта на хубавата Елена, защото тя е зажадняла за повече пари. БиТиВи отпуска определена сума за всеки епизод на продуцентите от СAMERA, която едва стига, за да се покрият хонорарите на актьорите, съобщават доверени източници.

В началото всички били доволни, но след като сериалът претърпя сериозен успех, повечето участници си направили устата за по-големи суми.

Елена Петрова е в процес на развод и съвсем скоро ще се лиши от основния спонсор в живота си. Тя е започнала да приема участия в други медийни продукции и реклами и съвсем е загърбила работата си в сериала. Докарвала си суми, които били по-големи от хонорара й в "Стъклен дом" и поставила ултиматум, че иска повече пари.

Освен това редовно обърквала снимачния график, тъй като се съобразявала с останалите си ангажименти и това провокирало недоволството на продуцентите. Единият от тях до такава степен се вбесил , че казал: "Къде е тази Елена Петрова да ми дойде тук и да й обясня какво е да си известен в България и колко пари се вземат".