search icon

Звездите

Константин: Аз съм отговорен и съвестен шофьор

"Нямам нито един написан акт и нито една взета контролна точка"

Фолк изпълнителят Константин коментира последните публикации по свой адрес, според които е вдигнал скандал в КАТ, тъй като му написали акт.

„Няма такова нещо, аз съм отговорен и съвестен шофьор. Точно ние, като популярни личности, трябва да демонстрираме поведение, което да служи за пример и да не допускаме ситуации, в които да се качваме пили зад волана или да нарушаваме законите", категоричен беше Константин пред bliasak.bg.

"Може би като по-малък съм правил някакви нарушения, но сега съм узрял и с годините съм осъзнал, че пред закона всички сме равни. Най-отговорно заявявам, че нямам нито един написан акт и нито една взета контролна точка“, сподели още изпълнителят на "Кажи ми".

Припомняме:

В медиите излезе информация, че Константин се замесил в грозен скандал с пътни полицаи след като бил спрян от тях заради превишена скорост. Според "Контра", катаджиите му съставили акт за 50 лева и му отнели талона. На следващия ден Коцето отишъл в КАТ и провел доста разпален разговор с шефа на службата, като искал от него да оправи нещата. 

Свързани новини