search icon

Звездите

Отложиха делото срещу Конрад Мъри

Той е съден за непредумишлено убийство заради смъртта на Майкъл Джексън на 25 юни 2009 г.

Делото за непредумишлено убийство срещу Конрад Мъри, личен лекар на Майкъл Джексън, което трябваше да започне на 9 май в Лос Анджелис, беше отложено за септември, съобщи съдията по делото.

Съдия Майкъл Пастор удовлетвори молбата на адвокатите на защитата, които поискаха в петък отлагане на делото, за да могат да подготвят контра разпит на двамата нови свидетели, призовани от обвинението.

Адвокатите на д-р Мъри, който присъства на заседанието на Върховния съд в Лос Анджелис днес, поискаха отлагане с две седмици, но съдията предпочете да отложи делото до септември, за да е сигурен, че всички висящи въпроси ще бъдат решени дотогава.

Освен това съдията уточни, че всички съдебни заседатели, които преминали предварителен подбор, ще бъдат заменени и че ще бъде сформирано ново жури.

*Майкъл Джексън (Снимка: Getty Images/ Guliver)

Конрад Мъри е съден за непредумишлено убийство заради смъртта на Майкъл Джексън на 25 юни 2009 г. в Лос Анджелис на 50 години.

Кралят на попа почина в резултат на приемането на свръхдоза пропофол, силен анестетик, използван като приспивателно.

Д-р Мъри, който пледира невинен, все пак призна, че е предписал пропофол на Джексън преди смъртта му, но по негово изрично искане, пише БГНЕС.

Свързани новини