search icon

Интимно

Райна лъсна гола!

Фолк певицата използва Фейсбук, за да си прави безплатен пиар

Фолк звездата Райна пусна доста гореща снимка на личния си профил във „Фейсбук“.

На фотоса красавицата е само по прашки, а гърдите си е прикрила с косата си. Моментът е щракнат по време на почивката на изпълнителката в Бали, пишат от kliuki.bg

Междувременно Райна разкри как е заловила Константин в изневяра, след което се стигнало до раздялата им. Хубавицата сподели, че в „капана“, който заложила се хванали повече мишки, отколкото очаквала тя самата. „Той е имал паралелни отношения и с други момичета, не само с мен.“, призна пайнерката.

В мига, в който се убедила със сигурност в изневерите на Коцето, тя поискала да се разделят. Райна не крие, че останала много засегната и била разочарована. През петте години, в които били заедно, имала много силни чувства към него. Това било и голямата мотивация да си тръгне и след това да не страда за него.

„Всички си мислеха, че аз две години рева и не поддържам контакти с други мъже, което не е така. Била съм изключително щастлива дори и в периодите, в които не съм имала партньор до себе си, защото намирам щастието в много различни неща.“, каза още бившата „Мис Сандански“.

Свързани новини