search icon

Любопитно

Кейт Мидълтън се запасява с евтино бельо

Бъдещата принцеса Кейт Мидълтън вече е избрала бельото, което ще носи на медения си месец с принц Уилям

Бъдещата принцеса Кейт Мидълтън вече е избрала бельото, което ще носи на медения си месец с принц Уилям.

Оказа се, че сладката брюнетка е решила да не хвърля ненужни пари за скъпи гащета и се е сдобила с такива, чиято цена е почти 4 британски лири, пишат от bliasak.bg.

Кейт Мидълтън купила бикините в бразилски стил по време на един от предишните предсватбени шопинги. „Не вярвах, че ще си купи и бельо“, заявил продавач в магазина, от който бъдещата принцеса се сдобила с доста дрехи за медения месец.

Е, принц Уилям не бива да мисли, че бъдещата му съпруга е решила съвсем да се прави на спестовница. Само преди дни, по време на поредното пазаруване, тя си купила два маркови сутиена, които са по-скъпи – по 30 британски лири всеки един. От бутика Кейт Мидълтън се сдобила и с няколко чифта слънчеви очила.

Тя си купила и чифт сини панталони, но два номера по-малки от този, който обикновено носи, заради рязкото си отслабване. „Тя е толкова слаба, лишила се е от доста килограми. Но пък е страшно мила и се държа изключително любезно. Уау, все пак не всеки ден бъдещата кралица на Англия пазарува в магазина ми“, допълнил още изуменият продавач.

Свързани новини