search icon

Любопитно

Защо "убиват" Елена Петрова!

От няколко седмици върви информация, че скоро екипът на "Стъклен дом" ще се лиши от главната си героиня Елена Петрова

От няколко седмици върви информация, че скоро екипът на "Стъклен дом" ще се лиши от главната си героиня Елена Петрова. Тя ще загине в сериала, което е рядко срещано за ключов актьор по средата на продукция, пише Lifestyle.bg

Продуцентите са решили да се лишат от играта на хубавата Елена, защото тя е зажадняла за повече пари. БиТиВи отпуска определена сума за всеки епизод на продуцентите от СAMERA, която едва стига, за да се покрият хонорарите на актьорите, съобщават доверени източници.

В началото всички били доволни, но след като сериалът претърпя сериозен успех, повечето участници си направили устата за по-големи суми.

Елена Петрова е в процес на развод и съвсем скоро ще се лиши от основния спонсор в живота си. Тя е започнала да приема участия в други медийни продукции и реклами и съвсем е загърбила работата си в сериала. Докарвала си суми, които били по-големи от хонорара й в "Стъклен дом" и поставила ултиматум, че иска повече пари.

Освен това редовно обърквала снимачния график, тъй като се съобразявала с останалите си ангажименти и това провокирало недоволството на продуцентите. Единият от тях до такава степен се вбесил , че казал: "Къде е тази Елена Петрова да ми дойде тук и да й обясня какво е да си известен в България и колко пари се вземат".

Свързани новини