search icon

Съдби

Иван Ласкин: Няма да снимат бебето ми

Иван Ласкин, който стана татко за втори път преди малко повече от месец, засега не желае да покаже втората си дъщеря

Иван Ласкин, който стана татко за втори път преди малко повече от месец, засега не желае да покаже втората си дъщеря на публиката, пише "Стандарт".

В "Шоуто на Иван и Андрей" той призна, че от светско издание му предложили пари, за да заснемат бебето. Той и Александра Сърчаджиева обаче категорично отказали.

"Не мога да търгувам с детето си", отсече актьорът, тотално пренебрегвайки холивудския стил, в който звездните двойки вземат баснословни суми от списания, за да ги пуснат в дома си. Ласкин се сблъска челно и с Иван и Андрей, които не скриха, че са взели кеш за ексклузивното отразяване на техните сватби.

"Щом сте решили - окей, но аз не разбирам така нещата", отсече Ласкин. Той се е опарил здраво от жълтите вестници. Първо качил снимки на малката си наследница в своя профил във Facebook, но фотосите после цъфнали по клюкарските страници.

"Изтрих всичко от социалната мрежа", оплака се актьорът. Алекс и Ласкин са заедно от 5 години и по думите му не са се разделяли за повече от 7 дни. "Именно тя е жената, която ме измъкна от алкохола", каза той.

Свързани новини