Наскоро Александра Сърчаджиева и Иван Ласкин се сдобиха с дъщеря. Щастливите родители кръстиха малкото си момиченце София.

Бебето се роди 3,5 кг, 51 см. Александра се надява да изгради силна връзка с дъщеря си, каквато е била нейната с майка й Пепа Николова.

Малката София изненада родителите си по-рано от планираното. Контракциите на Александра Сърчаджиева започват, докато с Иван Ласкин са в Пловдив, на коледен банкет на арменската общност.

Актьорът отказва раждането да бъде извършено под тепетата. Качва Александра в джипа си и за отрицателно време я откарва в болница „Св. Ана” в София.

София е второ дете на Иван Ласкин. От първия си брак с Мирослава Гоговска, негова колежка от арт средите, актьорът има също дъщеря – Люба.

Александра Сърчаджиева е в блестящи отношения с голямата щерка на любимия си. 27- годишната звезда от „Шивачки” и Люба, която е вече тийнейджърка, са приятелки.

Дъщерята на Пепа Николова и Иван Ласкин се запознават преди няколко години в Театъра на Българската Армия, където Сърчаджиева постъпва през 2006 г. Двамата се сближават покрай участието си в постановката „Чайка” по Чехов, режисирана от покойния проф. Крикор Азарян. Заради майчинството, в момента ролята й на Нина Заречная изпълнява Лидия Инджова.

Няколко месеца актьорите пазят връзката си в пълна тайна, тъй като Ласкин все още живее със съпругата си Мирослава. Накрая обаче се разделя с нея, за да се отдаде изцяло на Александра. Двамата живеят на семейни начела и нямат намерение да сключват брак.