Александра Сърчаджиева от „Театъра на армията" чака бебе, гръмнаха интернет сайтове. Според електронните издания новината разкрили нейни колеги от театралните среди.

Половинката на Иван Ласкин е в началните седмици на бременността и пази в пълна тайна от медиите радостната новина, твърдят те. „Монитор" реши да попита самата актриса каква е истината. „Аз - бременна? Не чета сайтове, не разбирам нищо от компютри, така че не съм научила тази новина", измъкна се с чувство за хумор тя. После обясни, че не желае да отговаря на лични въпроси.

Александра отдавна споделя, че иска да стане майка. Според интернет издания именно заради факта, че стават родители, преди седмица Ласкин и Сърчаджиева се съгласили да говорят открито за любовта си в ефира на популярно предаване по bTV. Двамата за пръв път споделиха искрено чувствата си и по всичко личеше, че макар и без брак са в пълна хармония помежду си.

Детето, с което Александра ще дари актьора, няма да е първо за него, пишат изданията От предишния си брак Ласкин има дъщеря на име Люба. Тя обаче живее при майка си, а с баща си прекарва ваканциите и някои от почивните дни в месеца. Двете с Александра са приятелки.
.