search icon

Звездите

Гуинет Полтроу: Не мога да разбера как може да си толкова пиян, че да разбиваш живота на хората

Актрисата няма проблем да свири на китара, но да разбере пиенето и злоупотребата с наркотици й е било трудно

Няма нищо лесно в преодоляването на пристрастяването, а за Гуинет Полтроу, която играе ролята на наркоманка в новия си филм "Country Strong", е било проблем дори да разбере защо хората биха злоупотребявали с алкохола и наркотиците.

В "Country Strong", носителката на "Оскар" Полтроу играе певицата Кели Кантър, пише БГНЕС.

Актрисата няма проблем да свири на китара, но да разбере пиенето и злоупотребата с наркотици на Кели е било най-трудната работа в кариерата й на актриса.

"Просто не можех да разбера как може да си толкова пиян, че да разбиваш живота на хората, след това да се събудиш на следващия ден и да претендираш, че всичко е наред", заяви 38-годишната актриса.

"Борих се с това".

За да се подготви, Полтроу се е обърнала към Робърт Дауни-младши, който е преодолявал пристрастяване в различни етапи от живота си, за да се върне към кариерата си.

Робърт се е оказал "наистина изразителен за пристрастяването и психологията зад него. Той наистина ми помогна много", разказва актрисата.

Във филма кънтри-певицата Кантър се опитва да възстанови кариерата си с турне, но е разделена в чувствата си между съпруга и спонсора си.

Вижте видео:

"Country Strong", трейлър

Снимка: Getty Images/ Guliver

Свързани новини