search icon

Top stories

Хю Джакман за малко да остане без око

Хю Джакман се прочу с това, че отказваше да ползва дубльори за каскадите

Хю Джакман се прочу с ролята на Върколака във филмовата поредица "Х-Мен", както и с това, че отказваше да ползва дубльори за каскадите. Една каскада обаче му се опъна.

Екшън сцените може и да са „разходка в парка” за актьора, но Опра си е Опра. Джакман е пострадал леко на снимките за шоуто на Опра Уинфри в Австралия, изпълнявайки една такава каскада. Актьорът е трябвало да се спусне на сцената пред Операта в Сидни по въже, към което е бил привързан с ремъци.

По думите на актьора гледката към пристанището на Сидни го е разсеяла и той е забравил да натисне спирачките, приближавайки към сцената. В резултат на това Джакман се е ударил в прожекторите, пише БТВ.

По-късно 42-годишният Хю Джакман се е появил с превръзка под окото. По телевизията актьорът е показан да държи лед върху нараненото място.

Водещата Опра Уинфри засне в Австралия две специални шоута за последния сезон на предаването си, направило я една от най-обичаните, популярни и влиятелни жени в света. Сред звездните й гости бяха австралийски знаменитости като Джакман, Ръсел Кроу, Никол Кидман, Кийт Ърбан и Оливия Нютън-Джон.

За първи път в историята си "Шоуто на Опра Уинфри" се снима извън САЩ. Епизодите бяха заснети пред публика от 6000 души, избрани на случаен принцип измежду 350 000 кандидати. От САЩ Опра Уинфри водеше 302 гости. Заснетите епизоди ще бъдат излъчени в Австралия през януари.

Свързани новини