search icon

Любопитно

Тодор Славков заряза майката на детето си Силвия

Тодор Славков е скъсал окончателно с майката на детето си Силвия

Тодор Славков е скъсал окончателно с майката на детето си Силвия.

Внукът на Тато натирил бившата жена на Поли Пантев, тъй като му дошло до гуша от непрекъснатото й мрънкане и огромни претенции, пише blitz.bg.

Публична тайна е, че по време на съжителството си с блондинката Малък Тошко не спираше да “вършее” по кръчмите и да й изневерява.

“Съвсем логично е Тошо да зареже Силвето. Той не може да бъде с една жена и това го знаят всички. Тя пък с нейните претенции без покритие постоянно му късаше нервите и направо се чудим как я търпя близо 10 години”, коментират близки до сина на Людмила и Батето.

Според мълвата Силвия успяла да омае плейбоя още докато била съпруга на Поли Пантев. Когато русата амбиция овдовя, с риск за живота си наследникът на клана “Живкови” я прибра барабар с детето й. Говори се, че тази постъпка е щяла да му струва главата, ако не се бил намесил Иван Славков.

От свои източници в ДС той разбрал, че аверите на Поли готвят вендета на “веселата вдовица” и сина му, и го отървал само благодарение на яките си връзки. Другата версия гласи, че Батето е платил солиден откуп, за да не бъдат закачани Силвия и Тошко.

Снимка: Bulphoto

Свързани новини