search icon

Любопитно

Юве иска Бербо, нашият не знае

Сър Алекс продава българина заради двама баски

Ювентус ще се опита да привлече Димитър Бербатов през зимата, пише торинският в. "ТутоЮве".

Според изданието шефовете на "Старата госпожа" отдавна наблюдават българина и го искат на мястото на контузения Амаури. На Апенините отбелязват, че в момента цената на Бербо е доста по-ниска от тази, която плати Манчестър Ю за привличането му от Тотнъм. Тогава "червените дяволи" се бръкнаха с 30,7 млн. паунда.

Meниджърът на нападателя Емил Данчев обаче отрече за подобен интерес. Импресариото намекна, че медиите може да разполагат информация, която още не е достигнала до самия него. "Не знам нищо. Имам самочувствието, че разполагам с доста добри контакти и смятам, че щях да зная, ако клуб от ранга на Ювентус се опитва да вземе Митко", призна Данчев пред Livesport.bg.

Според информация на сайта Caugth Offside Манчестър Ю ще разкара Бербатов, за да привлече звездното дуо на Атлетик (Билбао) Фернандо Йоренте и Хави Мартинес. Според медията, сър Алекс Фъргюсън държи много да види двамата на "Олд Трафорд".

Шотландецът ще се раздели с нашето момче за не по-малко от 15 млн. паунда. Слуховете около трансфер на Берба се засилиха, след като Фъргюсън го остави извън групата на Манчестър Ю срещу Уигън и после призна, че Митко не страда от контузия. Просто Бербо не пасвал на схемата.

Източник: "Стандарт"

Свързани новини