search icon

Звездите

Борис Дали засне видео към "Научи ли се"

"Получи се една много приятна песен с хубав текст, до 5-6 дни вече ще излезе и клипът"

Борис Дали сподели в ефира на радио "Сигнал плюс", че съвсем скоро ще зарадва феновете си с нова песен.

Парчето вече е заснето и на видео, каза певецът в следобедния блок "Това, което искаш", пише signal.bg.

"Тази песен, която сега ще пускам, вече ú заснехме клипа с Ники Скерлев. Тя е по музика на Иво Моллов - Гугутката и на Георги Куртев, аранжиментът е на Иво Моллов, а текстът е на Мария Христова - едно ново име, тя е от моя роден град и участваше в "Шоуто на Слави".

Получи се една много приятна песен с хубав текст, до 5-6 дни вече ще излезе и клипът.

"Научи ли се" е името на песента" - разказа изпълнителят.

За разлика от предишните няколко песни на Борис Дали, в които акцентът е веселяшкото настроение и бохемския живот, то в "Научи ли се" текстът е по-сериозен и дори носи малко тъга.

"Песента не е като тази модерната вълна, както бяха "Секси парче" и "Помощ от приятел". Тази носи в себе си малко тъга в самата мелодия и в текста. Мисля, че доста хора ще намерят себе си в нея и ще се хареса. Тя е с бърз ритъм, но не е такава весела песен. Звучи по-тежко, по-сериозно, по-чувствено" - уточнява изпълнителят и запява:

Научи ли ръцете си
някой друг да ги държи.
Отново те предават и не престават
пак да търсят мен.

Научи ли очите си
да лъжат както искаш ти.
Отново те предават и не престават
пак да търсят мен.

"Снимахме в Хасково и в Пловдив в дискотека "Хистерия". Мисля, че се получиха доста добри кадри. Участва едно много чаровно момиче, една балерина, която се казва Роси. Ще видим какво ще се получи, когато Скерлев го сглоби. Аз съм в ролята на DJ, после играя в ролята на тузар" - разказва още Борис Дали.

На 1 декември, в "Открит микрофон" по радио "Сигнал плюс", той ще представи новите си песни, а вечерта, в концерта по повод рождения ден на телевизия "Планета", ще изпее "Секси парче" и култовата "Палатка" с трио "БИК".

Свързани новини