Последният концерт от турнето "Планета Дерби 2010" в Благоевград мина с огромен успех. Противно на очакванията, че изпълнителите ще са леко тъжни от приключващата лятна обикола, те се забвляваха зад кулисите като за последно и бяха в отлично настроение.

Според мнението на почитателите на фолка тазгодишното турне е най-доброто до момента. Всички изпълнители представиха уникално шоу, перфектна визия и супер хитове в 15-те града. Мъжете-певци на турнето също придаваха разноборазие с колоритните образи и шоуто си.

Дуетите на Андреа и Галена - "Блясък на кристали", на Преслава и Константин - "Не ми пречи", на Илиян и Анелия - "Две неща", на Галена и Малина - "Мой", на Преслава и Елена - "Пия за тебе" и триото БИК бяха голяма атракция. Още с появата си на сцената изпълнителите им взривяваха на макс стадиони и площади из цяла България.

Израстването в стайлинга на певците определено си личеше и може да кажем, че нашите звезди по нищо не отстъпват на световните.

Балетите също бяха на изключително професионално ниво като видяхме разнообразни хореографии, невиждани до този момент.

На вчеращният концерт в Благоевград Борис Дали дойде със съпругата и детето си. Малина също доведе половинката си Краси Кочев и сина си Мони. Райна отново присъства, за жалост без да пее, но пък истински се забавляваше зад сцената. Нашият светски репорер Янис Бърдарски отново беше на събитието и сега ви предоставя най-запомнящите се кадри от задкулисното парти.