search icon

Любопитно

Бельото издава характера на жената

Следващият път, когато си купувате бельо, се замислете какъв цвят избирате

Следващият път, когато си купувате бельо, се замислете какъв цвят избирате, защото според психолози цветът на бельото показва каква е жената в любовта.

Експертката Дона Даусън създала собствен списък след като изследване на компанията за перилни препарати Д-р Бекман установило, че близо три четвърти от жените избират бельо в телесен цвят, което означава, че те нямат какво да крият, пише БГНЕС.

Цветовете в топлата гама (червено, оранжево, жълто) създават усещане за възбуда и жизненост и могат да увеличат кръвното налягане, сърцебиенето и да учестят дишането.

Телесният цвят показва, че жената е естествена, сговорчива, земна и прозрачна.

Тя е спокойна и няма какво да крие.

Червеният сутиен показва, че жените са страстни, енергични, драматични. Розовият цвят означава, че те са романтични, мили и се нуждаят от обич, освен това са женствени, чувствени и никога не поемат инициативата.

Черното бельо показва, че жената е индивидуалистка, властна и знойна. Тези дами имат фин чар и са дълбоко страстни. Бялото бельо означава, че жената е невинна, но отворена към идеи. Дамите, които избират бяло бельо обикновено имат желание да научават нови неща", обяснява експертката.

Свързани новини