search icon

Любопитно

Искате да забравите бивше гадже? Вижте как!

Смятате, че никога няма да забравите бившото си гадже? Грешите.

Смятате, че никога няма да забравите бившото си гадже? Грешите.

Ето шест начина как да стане това, но трябва да сте сигурни, че наистина го искате.

1. Спрете всякакви контакти: как бихте могли да забравите някого, ако постоянно поддържате връзка с него? Независимо дали имате куче или работите в една и съща сграда - отрежете контактите поне за два месеца.

2. Забравете старите спомени: може да си мислите, че можете да живеете със спомените, но по-добре махнете всички снимки и плюшени играчки от очите си. Ако не можете да ги изхвърлите, съберете ги в кутия.

3. Мислете си главно за недостатъците и лошите му черти: много жени си мислят постоянно колко перфектен е бил. Но не можете да преодолеете някого, ако отказвате да си спомните лошите му черти. Напомняйте си, че е хубаво, че вече не е с вас.

4. Знайте, че животът е пълен с изненади: Никога не сте си мислели, че Кристина Агилера и Джордан Братман ще се разделят, нали? Но това е факт. Много неща ще ви изненадват в живота ви. И някои от тях не можете да контролирате. Напомняйте си, че той не заслужава вашата отдаденост.

5. Започнете отново да мислите за себе си: Какво искате сега, когато имате повече свободно време? Запишете се на курс по вътрешен дизайн. Преместете се в Амстердам. Осъществете мечтата си, за да се почувствате добре и пълноценни.

6. Изразете гнева си: гневът е по-активно чувство от пасивната тъга - самият факт, че вършите нещо ще ви накара отново да почувствате, че владеете положението.

Източник: БГНЕС

Свързани новини